Lunapark

Lunapark

Zaterdag 5 november keert Lunapark terug in Maassilo, Rotterdam

Zaterdag 5 november keert Lunapark terug in Maassilo, Rotterdam

Zaterdag 5 november 2011 is het weer zover: Lunapark! Dit roemruchte feest uit Rotterdam zal de Maassilocompleet op z’n kop zetten met een overweldigende line-up. Vorig jaar werd het vijftienjarig bestaan met groot succes gevierd aan de Maashaven en R&W Productions zal dat dit jaar nog eens dunnetjes overdoen. Met zestien jaar party ervaring gaat dit helemaal goed komen! Wie herinnert zich de feesten in ImperiumTropicana en Pacha nog? Lunapark is de afgelopen jaren nooit weggeweest uit de Havenstad!

Line-up
De line-up is een heerlijke mix van nationale top, levende dj legendes, jong talent en frisse vernieuwende namen. Laten we beginnen met Erick E en Roog. Beide niet weg te denken uit de Lunapark line-up. Samen vormen ze HouseQuake die al jarenlang voor schuddende (dans)vloeren zorgen. Erick E is een vaakgeziene gast op Sensation en Roog is wereldwijd bekend met zijn label Hardsoul. Gregor Salto zal samen met Chappell een wervelende show verzorgen. Samen scoorden ze de megahit ‘Your Friend” die het vorige zomer erg goed deed in de clubs en de charts. 2 O’Clock RonMiss MonicaRonald Molendijk en Marcella zijn voor de vaste Lunapark bezoeker gesneden koek. Deze kunnen op nationaal niveau zeker in de categorie ‘Living legends” geplaatst worden. Zijn jullie klaar voor al dit geweld? Dit is nog niet alles!

Luciën Foort zal ook tijdens deze editie aanwezig zijn. Hij heeft een topplaat met Candy Dulfer gemaakt voor Indian Summer en is een gigantische YouTube hit! Uit de ACE stal komen Shermanology (de muzikaalste familie van Nederland) en new kid on the Block Jaz von D. De Shermans (broer Andy, zus Dorothy en neefje Leon) zijn sinds 2008 bezig en inmiddels helemaal hot onder de grote DJ’s! Zo zitten er samenwerkingen aan te komen met AfrojackChuckie en John DahlbäckJaz von D is ‘ontdekt” door Sunnery James & Ryan Marciano en gaat als een speer. Met sterke producties en internationale optredens gaat dit een mooie toekomst worden voor Jaz! Warren Fellow zal zijn Techno en Housende minimal plaatjes meenemen naar de MaassiloWarren Fellow stond afgelopen zomer op o.a. Mysteryland en Extrema Outdoor en zal binnenkort ook op Timewarp draaien. Uiteraard kan deze persoon niet ontbreken: Mr. Lunapaaaaaark maakt de line-up zoals gewoonlijk compleet!

Kaartverkoop en VIP
Kaarten zijn vanaf nu te verkrijgen voor €17.50 (ex. fee) en te koop via tickets.­lunapark.­nl De organisatie heeft het recht de toegang te weigeren dus kom met een positieve party instelling en vergeet je ID niet mee te nemen. Wil je als VIP genieten van Lunapark? Er zijn VIP tafels beschikbaar via vip@lunapark.nl. Neem contact met ons op om de verschillende mogelijkheden te
bespreken. Meer informatie www.lunapark.nl