Nieuws item

Lunapark

Lunapark Club Vie – Zaterdag 8 november

Club Vie

Zaterdag 8 november 2015

Eén van de meest langst lopende concepten van Nederland (en met name in Rotterdam) keert op zaterdag 8 november terug in de Havenstad: Lunapark! Dit roemruchte event zal op deze datum haar debuut maken in de mooiste club langs de Maasboulevard: Club Vie!
Vanaf 23.00 uur zullen de deuren van deze unieke en gastvrije locatie geopend zijn voor de echte Lunaparkers van het eerste uur en verwelkomt het graag vele nieuwe nieuwsgierige gezichten. Roog, Lucien Foort, Leroy Styles, Stefan Vilijn, Chris Rox, Jasper Clash, Vinny James, Quincy Mariano & Luciano Genoa en MC Dirty B zullen deze Lunapark editie met twee area’s muzikaal tot een zeer hoog niveau brengen!

LUNAPARK
De legendarische Lunapark feesten staan bij de die-hards nog altijd vers in het geheugen en bij de nieuwe gezichten zal dit concept mooie herinneringen gaan maken. Tropicana, Pacha, WTC, het Maasgebouw, The Thalia, stuk voor stuk unieke locaties voor een echt Rotterdams concept. Lunapark is altijd op zoek naar vernieuwing en dus zal ook Club Vie aan dit prachtige lijstje worden toegevoegd. Deze unieke locatie heeft vorig jaar nog een complete verbouwing ondergaan met de laatste technieken op het gebied van licht, geluid en indeling. Met twee mooie area’s zal dit een Lunapark worden van zeer hoog niveau!

LINE UP
Niemand minder dan DJ ROOG is de eerste headliner op Lunapark op 8 november. Roog is voor 50% verantwoordelijk voor de succes formatie van Housequake en natuurlijk zijn Hardsoul live act. Altijd contant en al jaren aan de top! Lucien Foort pronkt als tweede in de imposante line-up en heeft de organisatie al laten weten ontzettend veel zin te hebben in een avond met zijn favoriete Lunaparkers. Maar ook Leroy Styles is toegevoegd aan de line up als echte Rotterdammer en heeft in zijn drukke schema maar al te graag een plekje. Jasper Clash en Vinny James zullen deze avond een exclusieve back 2 back set draaien, wat nog nooit eerder vertoond is, en de avond zal worden geopend door de grootste talenten van Rotterdam, namelijk Quicny Mariano & Luciano Genoa.

EXTRA AREA: DEEP, DOWN & DIRTY
In de tweede zaal zal deze avond Deep, Down & Dirty plaatsvinden. Dit concept is van de krachtpatsers Stefan Vilijn, Chris Rox en MC Dirty B. Met zijn drieën zullen zij de prachtige benedenzaal omtoveren tot hun domein met de lekkerste deephouse, gezellige techhouse en dit alles met live sexy vocals. Een unieke happening en voor het eerst in Rotterdam!

PRESALE
Tickets voor deze editie kosten 15 euro en zijn verkrijgbaar via lunapark.nl, footclub.nl en bij alle Primera verkooppunten in Nederland.