Nieuws item

lunapark

Lunapark Club Vie – Zaterdag 28 februari

Een van de meest langst lopende concepten van Nederland (en met name in Rotterdam) keert op zaterdag 28 februari terug in de Havenstad: Lunapark! Dit roemruchte event zal op deze datum na het succes van de vorige keer terug keren in de mooiste club langs de Maasboulevard: Club Vie!

Vanaf 23.00 uur zullen de deuren van deze unieke en gastvrije locatie geopend zijn voor de echte Lunaparkers van het eerste uur en verwelkomt het graag vele nieuwe nieuwsgierige gezichten. Gregor Salto, Luciën Foort, Leroy Styles, Stefan Vilijn, Chris Rox, Jasper Clash, Quincy Mariano & Luciano Genoa en MC Patrick Brown zullen deze Lunapark editie met twee area’s muzikaal tot een zeer hoog niveau brengen!

Lunapark

De legendarische Lunapark feesten staan bij de die-hards nog altijd vers in het geheugen en bij de nieuwe gezichten zal dit concept mooie herinneringen gaan maken. Tropicana, Pacha, WTC, het Maasgebouw, The Thalia, stuk voor stuk unieke locaties voor een echt Rotterdams concept. Lunapark is altijd op zoek naar vernieuwing en na de uitverkochte en succesvolle editie in Club Vie keert het concept maar al te graag terug in deze prachtige club. Deze unieke locatie heeft vorig jaar nog een complete verbouwing ondergaan met de laatste technieken op het gebied van licht, geluid en indeling. Met twee mooie area’s zal dit een Lunapark worden van zeer hoog niveau!

Line-up

Leuk dat hij er weer bij is: Gregor Salto! Bij Gregor denkt men vaak in eerste instantie aan ‘latin’ maar hij heeft bewezen op Lunapark ook een zeer dikke house set te kunnen draaien. Persoonlijk heeft hij ook te kennen gegeven er onwijs veel zin in te hebben, dus welkom bij Lunapark! Lucien Foort pronkt als tweede in de imposante line-up en zal met zijn pompende geluid de Lunaparkers geven wat ze van hem verwachten. Ook Leroy Styles is toegevoegd aan het programma als echte Rotterdammer en dat geldt natuurlijk ook voor Jasper Clash, die de laatste tijd door heel Nederland zijn real house sound op de dansvloer bombardeert. De avond zal geopend worden door de grootste talenten van Rotterdam, namelijk Quincy Mariano & Luciano Genoa!

Extra area: deep, down & dirty

In de tweede zaal zal deze avond opnieuw Deep, Down & Dirty plaatsvinden. Dit concept is van de krachtpatsers Stefan Vilijn, Chris Rox en MC Patrick Brown. Met zijn drieën zullen zij de prachtige benedenzaal omtoveren tot hun domein met de lekkerste deephouse, gezellige techhouse en dit alles met live sexy vocals. Een unieke happening in Rotterdam!

Presale

Tickets voor deze editie kosten 15 euro en zijn verkrijgbaar via deze website.