Nieuws item

Lunapark

Lunapark Club Vie – Zaterdag 27 juni

Al 19 (!) jaar lang het feest der feesten en zij keert op zaterdag 27 juni terug in de Havenstad: Lunapark! Dit roemruchte event zal op deze datum na het succes van de vorige drie edities terug keren in de mooiste club langs de Maasboulevard: Club Vie!

Vanaf 23.00 uur zullen de deuren van deze unieke en gastvrije locatie geopend zijn voor de echte Lunaparkers van het eerste uur en verwelkomt het graag vele nieuwe nieuwsgierige gezichten. Erick E, Lucien Foort, Leroy Styles, Jasper Clash, Denniz, Ian S en MC Patrick Brown zullen deze Lunapark editie met twee area’s muzikaal tot een zeer hoog niveau brengen!

Lunapark

De legendarische Lunapark feesten staan bij de die-hards nog altijd vers in het geheugen en bij de nieuwe gezichten zal dit concept mooie herinneringen gaan maken. Tropicana, Pacha, WTC, het Maasgebouw, The Thalia, stuk voor stuk unieke locaties voor een echt Rotterdams concept. Lunapark is altijd op zoek naar vernieuwing en na de eerste drie meer dan succesvolle edities in Club Vie keren zij maar al te graag terug in deze prachtige club. Deze unieke locatie heeft vorig jaar nog een complete verbouwing ondergaan met de laatste technieken op het gebied van licht, geluid en indeling. Dit zal weer een Lunapark worden van zeer hoog niveau!

Line-up

Lunapark haalt graag het verleden weer naar boven, toen alles (volgens velen) nog beter was maar heeft ook respect en oog voor de toekomst. Nooit vergeten Lunapark helden worden gecombineerd met nieuwe namen in de scene en zo heeft de organisatie weer een dikke line-up samen weten te stellen: Erick E, Lucien Foort, Leroy Styles, Jasper Clash, Denniz en Ian S staan klaar om met dikke house sets de enige echte Lunapark sound ten gehore te brengen. De avond wordt gehost door MC Patrick Brown!

Presale

Tickets voor deze editie kosten 15 euro en zijn verkrijgbaar via deze website.