Categories
Nieuws

Lunapark WTC Rotterdam – Zaterdag 1 oktober 2016

Je kijkt naar links, je kijkt naar rechts…is het feest bij de buren? Nee, het is Lunapark! Het meest roemruchte event is weer terug en dat mag iedereen weten. Schreeuw het van de daken, noteer het in de agenda’s; zaterdag 1 oktober is de datum die met een dikke cirkel omlijst mag worden. Lunapark zal dit keer nog groter en dikker uitpakken dan ooit tevoren en daarvoor is er opnieuw gekozen, na het succes van de 20 years anniversary, voor de waanzinnige locatie World Trade Center (WTC) in Rotterdam!

Maar er is meer…Het concept Metz, bekend van haar XXL edities in het WTC, zal zich op deze datum ook van haar beste kant laten zien met een extreem uitgedoste area. Er is dit keer dus geen 2e zaal of 2e area, Lunapark en Metz bundelen de krachten voor twee grote area’s zoals het nog nooit vertoond is in Rotterdam. Samen sterk! Lunapark is al sinds 1995 aan de top en Metz vierde onlangs nog haar 17e (!) verjaardag, kortom de crème de la crème van Rotterdam gaan samen het dikste event ooit neerzetten in de Havenstad.

Wie naar de programmering qua artiesten op de avond kijkt, weet dat dit niet zomaar een event is. Aan alles is gedacht zodat de nacht op een zeer hoog muzikaal niveau wordt neergezet. Ooit zo’n sterke line-up gezien? Benny Rodrigues, Sonny Fodera (UK / Defected) 2 O’Clock die uiteraard niet mag ontbreken, Franky Rizardo, Erick E, Miss Monica die het toch niet laten kan, Lucien Foort, Leroy Styles, Chris Rox, Jasper Clash, Illfort Grantz, Diephuis, Quincy Mariano & Luciano Genoa, Mitch Crown en uiteraard de sublieme host: Mr. Lunaapaaark!

PRESALE IN VOLLE GANG

De earlybird tickets zijn nog nooit zo snel uitverkocht in de historie, dus volgens ons is er maar 1 ding aan de hand: Lunapark leeft! De normale kaarten zijn nu in de presale en deze is in volle gang. Kaarten kosten 25,- euro (ex fee) en zijn online te bestellen via www.lunapark.nl of www.footclubevents.nl en op veler verzoek zijn er ook kaarten verkrijgbaar bij alle Primera winkels door heel Nederland.

1 oktober wordt dus een datum waarop we geschiedenis gaan schrijven, herinneringen voor het leven maken en waarop de schijnwerpers op ons allen gericht zullen zijn. Kom zoals je bent, Lunapark is er voor iedereen. De minimale leeftijd is 18+ en het evenement begint om 22.00 uur en we gaan door tot in de vroege uurtjes, zeg maar tot 06.00 uur omdat niemand bij Lunapark vroeg naar huis gaat.

Parkeren kan het beste in de omliggende parkeergarages van het WTC (betaald) en op de avond zijn er voor de jassen kluisjes aanwezig.

TOT ZATERDAG 1 OKTOBER, TOT OP LUNAAPAAARK!