F.A.Q.

Mag ik een foto en/of videocamera meenemen naar Lunapark?
Bezoekers mogen tijdens het evenement fotoapparatuur meenemen. Hieronder wordt verstaan: digitale fotocamera’s met een normale lens, telefoons met fotocamera en wegwerptoestellen. Het is dus niet toegestaan om professionele foto- of filmapparatuur mee te nemen.

Waar kan ik tickets bestellen voor Lunapark?
Kaarten bestellen vanuit uw luie stoel? Geen enkel probleem! Surf naar tickets.lunapark.nl en de kaarten worden per mail in .pdf verstuurd of thuisbezorgd per post. Koop alleen tickets bij een officieel erkend ticketverkooppunt. Alleen dan bent u verzekerd van een geldig toegangsbewijs.

Waar kan ik foto’s van feesten terugvinden?
U heeft Lunapark bezocht en u bent op de foto gezet maar heeft geen idee waar de foto staat gepubliceerd. Het kan zijn dat u op de foto bent gezet door een fotograaf die een webcommunity vertegenwoordigt. Meestal ontvangt u dan ook een kaartje waarop staat op welke website de foto zal worden gepubliceerd. Uiteraard zullen er ook foto’s op de websites van de diverse feesten worden gepubliceerd.
www.link2party.nl,www.partyflock.nl, www.djguide.nl, www.clubjudge.com.

Daarnaast is het mogelijk dat de foto’s ook te vinden zijn op onze Social Media sites. Houd deze dus goed in de gaten.

Kan ik een hotel boeken in de buurt van Rotterdam?
Kijkt u hiervoor op: www.hotelservicerotterdam.nl. Via deze onafhankelijke website kunt u eenvoudig en tegen voordelige tarieven overnachtingen reserveren bij meer dan 25 hotels in Rotterdam. Optimaal gespreid en voor ieders budget.

Hoe oud moet je zijn om Lunapark binnen te komen?
De minimum leeftijd voor de meeste evenementen is 18 jaar. Bij twijfel kan er aan de bezoeker gevraagd worden zich te legitimeren. Neem daarom een geldig legitimatiebewijs mee zodat u geen risico loopt op deze grond geweigerd te worden. Een rijbewijs, paspoort en Nederlandse identiteitskaart zijn geldige legitimatiebewijzen.

Waar kan ik meer informatie krijgen over gevonden voorwerpen?
Het kan gebeuren dat u na een bezoek aan Lunapark thuiskomt en er vervolgens onverhoopt achterkomt dat u iets bent verloren. Voor gevonden voorwerpen kunt u een mail sturen naar de desbetreffende locatie waar het evenement heeft plaatsgevonden.