Lunapark

Lunapark

Lunapark Cruise – Zaterdag 9 november

Zaterdag 09 november 2013 23:00 – 05:00 uur
De Esch, Rotterdam

Op zaterdag 9 november van dit jaar zal het meest roemruchte feest van Rotterdam, Lunapark, terug zijn op een unieke manier. Na het succes van de ‘On The Beach’ editie deze zomer gaat Lunapark nu met een eigen cruise varen over de Maas en alle Lunaparkers kunnen daar bij zijn! Vanaf 23.00 uur zal de loopbrug naar de Lunapark Cruise dalen bij de Esch in Rotterdam om iedereen te verwelkomen op het deck. Uiteraard zal er ook gevaren worden door het prachtige Rotterdam met de artiesten Erick E, Lucien Foort, Chris Rox, Quinten de Rozario, Peter Gelderblom en MC Patrick Brown.

De legendarische bootfeesten van Lunapark staan bij de echte die-hards nog altijd goed in het geheugen, maar tijd om het op te frissen is er altijd. De Lunapark Cruise zal gaan varen over de Hollandse wateren met het leukste publiek, een super dik geluidssysteem, lichtshow en natuurlijk een geweldige line up. Het feest is van 23.00 uur tot 05.00 uur.

Belangrijk om te weten is dat de Lunapark Cruise de beschikking heeft over twee zalen. In de main area staan de headliners Erick E en Lucien Foort, al sinds jaar en dag samen de headliners van het Lunapark concept. Erick E is internationaal naam en faam aan het maken met zijn residency op alle Sensations over de hele wereld en heeft Lucien Foort net als andere jaren weer ieder festival in Nederland op zijn kop gezet. Leuk dat ze er weer bij zijn! Ook de Rotterdamse nachtburgemeesters Chris Rox en Peter Gelderblom zullen met hun pure house sound een ware toevoeging zijn op de Lunapark Cruise. De avond wordt gehost door MC Patrick Brown en in de Know Your Classics area nemen Quinten de Rozardio & Peter Gelderblom je weer mee terug naar ‘die goeie ouwe tijd’.

BOARDING
De Lunapark Cruise zal aanmeren aan de Plantagelaan bij de parkeerplaats, vlakbij de Esch in Rotterdam (zie kaartje) De deuren van de Cruise gaan open om 23.00 uur en de boot zal om 00.30 uur gaan varen, zorg dus dat je voor die tijd op de boot bent!

TICKETS
Kaarten zijn verkrijgbaar in de voorverkoop en zijn makkelijk online te bestellen via tickets.lunapark.nl en kosten 17,50 (ex fee)
Let op, we raden iedereen aan om de kaarten in de voorverkoop te bestellen, de vroegere bootfeesten van Lunapark waren altijd van te voren uitverkocht en deze boot wil je niet missen!