Lunapark

Lunapark

Lunapark The Thalia – Zaterdag 25 januari

The Thalia

Zaterdag 25 januari 2014

Op zaterdag 25 januari van het nieuwe jaar 2014 zal Lunapark weer terug zijn op een locatie waar het vroeger ook ooit allemaal begonnen is: The Thalia! Na het succes van de strandeditie in BC Royal en het bootfeest op de Maas is Lunapark weer helemaal terug in de dance scène en dat is iets waar we allemaal trots op kunnen zijn. Vanaf 23.00 uur zullen de deuren van de gastvrije locatie The Thalia geopend zijn voor de echte Lunaparkers van het eerste uur en natuurlijk verwelkomt het concept vele nieuwe nieuwsgierige gezichten. Roog, Gregor Salto, Roul and Doors, Chris Rox & Jasper Clash en MC Stanford zullen de eerste Lunapark van 2014 muzikaal tot een zeer hoog niveau brengen!

De legendarische Lunapark feesten staan bij de die-hards nog altijd goed in het geheugen. Tropicana, Pacha, WTC en het Maasgebouw, stuk voor stuk unieke locaties voor een echt Rotterdams concept. Ook waren er vroeger edities in The Thalia en daarom is Lunapark graag weer terug in deze oude bioscoop, nog altijd een van de pareltjes van de Havenstad. Een extra dik geluidssysteem, wervelende lichtshow en natuurlijk een line up van hoog niveau, dat is Lunapark!

DJ ROOG is de eerste headliner op Lunapark op 25 januari. Roog is voor 50% verantwoordelijk voor de succes formatie van Housequake en natuurlijk zijn Hardsoul live act. Altijd constant, altijd vernieuwd en al jaren aan de top! Gregor Salto zal voor de tweede maal zijn opwachting maken op Lunapark en heeft al aan ons laten weten er enorm veel zin in te hebben. Lunapark is klaar voor de Salto beats! Ook Roul and Doors, misschien wel de hardst groeiende Nederlandse jongens in het buitenland, zullen met een energieke back 2 back set het publiek trakteren op een wervelende set zoals alleen zij dat kunnen. De Rotterdamse house sound met spierballen zal gedraaid worden door de mannen Chris Rox & Jasper Clash en de vocalen zijn deze avond via de stembanden van MC Stanford.

TICKETS
Kaarten kosten maar 15 euro en zijn verkrijgbaar via lunapark.nl, footclub.nl en bij een Primera verkooppunt.