Nieuws item

Lunapark

Lunapark Club Vie – Zaterdag 9 mei

Het feest der feesten keert op zaterdag 9 mei terug in de Havenstad: Lunapark! Dit roemruchte event zal op deze datum na het succes van de vorige twee edities terug keren in de mooiste club langs de Maasboulevard: Club Vie!

Vanaf 23.00 uur zullen de deuren van deze unieke en gastvrije locatie geopend zijn voor de echte Lunaparkers van het eerste uur en verwelkomt het graag vele nieuwe nieuwsgierige gezichten. Hardsoul, Roul and Doors, Chris Rox, Stefan Vilijn, Jasper Clash, Vinny James, MC Patrick Brown, Mavis Acquah met stem en Susanne Alt op saxofoon zullen deze Lunapark editie met twee area’s muzikaal tot een zeer hoog niveau brengen!

Lunapark

De legendarische Lunapark feesten staan bij de die-hards nog altijd vers in het geheugen en bij de nieuwe gezichten zal dit concept mooie herinneringen gaan maken. Tropicana, Pacha, WTC, het Maasgebouw, The Thalia, stuk voor stuk unieke locaties voor een echt Rotterdams concept. Lunapark is altijd op zoek naar vernieuwing en na de eerste twee meer dan succesvolle edities in Club Vie keert het concept maar al te graag terug in deze prachtige club. Deze unieke locatie heeft vorig jaar nog een complete verbouwing ondergaan met de laatste technieken op het gebied van licht, geluid en indeling. Met twee mooie area’s zal dit een Lunapark worden van zeer hoog niveau!

Line-up

Deze Lunapark staat in het teken van muzikaliteit in haar puurste vorm. Daarom heeft de organisatie de artiesten met veel zorg uitgekozen voor een avond vol beleving! En dat zal er ook zeker zijn, helemaal met een optreden van de Hardsoul formatie, die zal worden aangesterkt met de prachtige stem van Mavis Acquah en Susanne Alt op saxofoon. Verder staat ook de back 2 back sensatie Roul and Doors in de startblokken voor een dikke house set en zal Jasper Clash de Lunaparkers trakteren op een echte Rotterdamse set: house met ballen! Vinny James zal de avond openen zoals alleen hij dat kan, leuk dat hij erbij is!

Extra area: deep, down & dirty

In de tweede zaal zal deze avond opnieuw Deep, Down & Dirty plaatsvinden. Dit concept is van de krachtpatsers Stefan Vilijn, Chris Rox en MC Patrick Brown. Met zijn drieën zullen zij de prachtige benedenzaal omtoveren tot hun domein met de lekkerste deephouse, gezellige techhouse en dit alles met live sexy vocals. Een unieke happening in Rotterdam!

Presale

Tickets voor deze editie kosten 15 euro en zijn verkrijgbaar via deze website.