Categories
Nieuws

Lunapark WTC Rotterdam – Zaterdag 3 oktober 2015

Een mijlpaal in de Nederlandse dance scene is bereikt en moet natuurlijk keihard gevierd worden: Lunapark 20 Years Anniversary! Wat ooit begon in 1995 (!) leeft nu nog steeds voort en de datum die iedereen mag omcirkelen in zijn of haar agenda is zaterdag 3 oktober 2015. Het roemruchte event zal haar 20 jarige bestaan vieren zoals het hoort in een unieke en waanzinnige locatie, namelijk het World Trade Center (WTC) in Rotterdam!

Tropicana, Pacha, Het Maasgebouw, The Thalia, Ocean Diva, Club Vie, stuk voor stuk top locaties voor een bijzonder feest. Dat is Lunapark! Al sinds 1995 aan de top van Rotterdam en omstreken, bekend om haar heerlijke nachten die eindeloos voortstuwen, waar iedereen zichzelf kan zijn, er een familie gevoel heerst en dat alles in combinatie met de dikste line-up in twintig jaar tijd. Naast het feit dat er twee fantastische area’s op het programma staan waaronder een main area, zal de andere area gehost door het onwijs populaire concept Metz on Sunday! Normaal is Metz natuurlijk altijd op een zondag, maar voor Lunapark maken zij graag een uitzondering.

LINE UP

Wat een arsenaal aan top artiesten staan er op het programma van Lunapark op 3 oktober: Roog back 2 back met Erick E, Benny Rodrigues, 2 O’Clock Ron, Miss Monica, Muzzaik (speciaal uit Hongarije) Lucien Foort, RoulNdoors, Leroy Styles, Chris Rox back 2 back met Jasper Clash, Diephuis, Quincy Mariano & Luciano Genoa, MC Patrick Brown en natuurlijk als MC hebben we ook Mr. Lunaapaaark in het huis!

Uiteraard zal Lunapark tijdens het twintig jarige bestaan uitpakken zoals nooit tevoren. Niet alleen in de programmering, maar ook alle nieuwste snufjes op het gebied van licht & geluid, special effects en nog veel meer verrassingen. Het WTC is hiervoor uitermate geschikt, het ligt in hartje Rotterdam en dus perfect voor de setting van Lunapark. Alvast in de stemming komen? Daar hebben we een dikke trailer voor gemaakt, enjoy!

https://www.youtube.com/watch?v=OQFAHPsprEI

EARLYBIRD TICKETS UITVERKOCHT, NORMALE VOORVERKOOP IN VOLLE GANG!

Lunapark leeft! Alle earlybird tickets zijn uitverkocht en dus is de normale voorverkoop nu in volle gang. De tickets kosten 25 euro (ex fee) per stuk en zijn online verkrijgbaar via www.lunapark.nl

KLUISJES

Veiligheid staat voorop, dus zullen er deze avond voldoende kluisjes aanwezig zijn.

MELD JE AAN OP FACEBOOK

Wil je op de hoogte blijven van alle laatste nieuwtjes, leuke acties en nog veel meer? Meld je dan aan bij het event op Facebook en laat zien dat jij naar het dikste event gaat op de datum van zaterdag 3 oktober: https://www.facebook.com/events/887968017941514/

VOLG ONS NU OOK VIA INSTAGRAM

Lunapark is vanaf nu ook te vinden op Instagram. Volgt ons via @lunaparkrotterdam

Lunapark ziet iedereen graag terug op zaterdag 3 oktober 2015 in het WTC, Rotterdam!