Categories
Nieuws

Lunapark Maasgebouw Rotterdam – Zaterdag 27 februari 2016

Je kijkt naar links, je kijkt naar rechts… iedereen kent deze vaste kreet wel van een avondje Lunapark en ook in 2016 zal de term weer vaak genoeg terug komen. Lunapark is weer helemaal terug! Want wat ooit begon in 1995 leeft nog steeds voort en de datum die iedereen in zijn of haar agenda mag zetten in zaterdag 27 februari. Het roemruchte event gaat dit jaar haar 21e jaargang in en dat moet natuurlijk in een waanzinnige locatie waar Lunapark ooit eerder grote successen beleefde: Het Maasgebouw in Rotterdam.

Tropicana, Pacha, World Trade Center, The Thalia, Ocean Diva, Beachclub Royal, stuk voor stuk top locaties voor een bijzonder feest. Dat is Lunapark! Al sinds 1995 aan de top van Rotterdam en omstreken, bekend om haar heerlijke nachten die eindeloos voortstuwen, waar iedereen zichzelf kan zijn, er een familie gevoel heerst en dat alles in combinatie met de dikste line-up in meer dan twintig jaar tijd. Er staan twee fantastische area’s op het programma waaronder een main area en een area gehost door het meest vrouwvriendelijke concept van Nederland: Latin Lovers!

Uiteraard zal Lunapark in het Maasgebouw uitpakken zoals nooit tevoren. Niet alleen in de programmering, maar ook alle nieuwste snufjes op het gebied van licht & geluid, special effects en nog veel meer verrassingen. Het Maasgebouw is hiervoor uitermate geschikt met al haar faciliteiten, het is goed bereikbaar voor Rotterdam en omstreken en dus perfect voor de setting van Lunapark.

 

LINE UP

De programmering van deze avond is bekend en deze spat werkelijk uit elkaar van kwaliteit. Lunapark houdt haar naam meer dan hoog met een arsenaal aan top artiesten van het hoogste niveau: Benny Rodrigues, 2 O’Clock Ron, Erick E, Roog, Lucien Foort, Gregor Salto, La Fuente, Leroy Styles, Chris Rox b2b Jasper Clash, Stefan Vilijn, Genairo Nvilla, Bryan Dalton b2b Marlldexx, MC Patrick Brown en natuurlijk Mr. Lunaapaaark! Al deze helden zullen verdeeld zijn over twee dikke, zeer unieke area’s waaronder uiteraard een main met Lunapark en een zomerse en tropische area met de trommels van Latin Lovers!

 

EARLYBIRD TICKETS UITVERKOCHT, NORMALE VVK IN VOLLE GANG!

Wauw, alle earlybird tickets voor deze editie waren binnen een week uitverkocht. Lunapark leeft! De normale kaarten zijn nu in de voorverkoop gegaan via deze website en kosten 25,- euro per stuk (ex fee)

 

GRATIS PARKEREN

Een prachtige service van het Maasgebouw is dat je gratis kunt parkeren op het terrein. Altijd fijn!

 

KLUISJES AANWEZIG

Voor iedereen zijn jas, tas of spulletjes zullen er deze avond voldoende kluisjes aanwezig zijn.